Előfizetői tartalom

Csúcsintézmények az egészségügyben: 3 év, 85 milliárd forint uniós pénz

Portfolio
A következő három évben valósulnak meg azok a fejlesztések az egészségügyi ellátórendszerben, melynek hatására nyolc kórház "mágnesintézménnyé válhat". Az összesen 85 milliárd forintos uniós pénz segítségével megvalósuló projektek célja, hogy az egész térség (ahol az adott póluskórház működik) egészségügyi ellátása javuljon - írja a Népszabadság hétfői száma.

Az Új Magyarország fejlesztési terv (ÚMFT) legnagyobb értékű egészségügyi pályázata az infrastruktúra-fejlesztés az egészségpólusokban című felhívás - írja a napilap. A program keretében nyolc kórház összesen 85.2 milliárd forint uniós támogatást nyert, az önrésszel együtt 93.4 milliárd forintra rúg a fejlesztések értéke. A napilap cikke kiemeli, hogy nem új...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés