Előfizetői tartalom

Orbán jól elhúzott Mesterházytól

Portfolio
Nem emelkedett Mesterházy Attila népszerűsége azután sem, hogy az MSZP miniszterelnök jelöltje lett, csak a megkérdezettek 7 százaléka választaná miniszterelnöknek, Orbán Viktor támogatottsága 36 százalékos - derül ki a Nézőpont Intézet decemberi közvélemény kutatásából. A pártok támogatottságában nem történt nagyobb változás november óta.

Az összes megkérdezett körében a Fidesz 39, az MSZP 10 százalékos támogatottságot ért el, a Jobbik pedig 6 százalékot. Ugyanez a megkérdezés az aktív szavazóknál (választási részvételüket biztosra ígérő válaszadók) a Fidesz 50, az MSZP 12, a Jobbik 7 százalékos támogatottságát mutatja. Az MSZP-nek 2009 elején még másfélszer annyi szimpatizánsa volt (14%), mint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés