Előfizetői tartalom

Plazma és LCD tévék féláron! - Megrohanták-e a boltokat?

Portfolio
Ezen a héten is lesz miért izgulnunk. Számos olyan adat érkezik majd, amelyet szoros figyelemmel követnek a piaci szereplők és nekünk sem érdemes szem elől tévesztenünk. A csütörtöki kiskereskedelmi statisztikából megtudhatjuk, hogy a javuló munkaerőpiaci kilátások és a karácsony közeledte mennyire hozta lázba a vásárlókat. Az USA-ban Hálaadás másnapján idén is számos üzlet féláron kínálta termékeit, ami miatt már kora hajnalban kígyóztak a sorok a boltok ajtói előtt. Bár a pénteken napvilágot látott munkaerőpiaci adatok felülmúlták az elemzői várakozásokat, sokan még mindig kételkednek abban, hogy az amerikai gazdaságnak valóban sikerült volna visszatérnie a tartós növekedés útjára. Szerintük a nagyfokú bizonytalanság miatt a háztartások fogyasztási hajlandósága még mindig nagyon alacsony.

Az előttünk álló napokban itthon is fontos adatok látnak napvilágot, a sort a Pénzügyminisztérium ma délutáni államháztartási gyorstájékoztatója nyitja. Múlt hónapban Katona Tamás, a Pénzügyminisztérium államtitkára hangsúlyozta, hogy a költségvetési szervek fegyelmezetten gazdálkodnak, tartják az előirányzatokat. A Pénzügyminisztérium szerint a várakozásoknak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés