FONTOS Kiderült, hogyan teljesített az energiakrízisből kilábaló magyar energiaszektor
 
Előfizetői tartalom

Oszkó: Badarság, hogy nem tartható a büdzsé

Portfolio
Badarság, hogy nem tartható a jövő évi költségvetés - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Oszkó Péter pénzügyminiszter. A hétvégén közgazdászok azt fogalmazták meg, hogy a büdzsé mélyíti a válságot, míg Járai Zsigmond egykori jegybankelnök csütörtökön azt mondta, legfeljebb fél évig lehet a költségvetéssel elvegetálni.

A pénzügyminiszter kiemelte: a magyar költségvetési hiányt finanszírozó Nemzetközi Valutaalap és Európai Bizottság az összes részadatot végignézve és számítást ellenőrizve jelentette be, hogy a 3,8 százalékos költségvetési hiány a terv szerint tartható. A kockázatok részben nem megalapozottak, részben nem valósak - tette hozzá. Aki szerint a költségvetésben kockázatok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés