Előfizetői tartalom

Omninvest: állami tulajdonban kellene lennie?

Portfolio
Egy olyan stratégiailag fontos cégnek, mint a védőoltásokat gyártó Omninvest, magyar és lehetőleg állami tulajdonban kell lennie - hangsúlyozta Pesti Imre az InfoRádió Aréna című műsorában. Az országgyűlés egészségügyi bizottságának fideszes tagja elmondta azt is: jelentős visszatartó erő lehet sok család számára, hogy nem ingyenes a H1N1 elleni védőoltás.

Azok között, akik még nem kapták meg az új típusú influenza elleni védőoltást, óriási a bizalmatlanság - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában az országgyűlés egészségügyi bizottságának fideszes tagja, aki hozzátette: az is gondot jelent, hogy a kormánynak nem sikerült olyan körülményeket és infrastruktúrát teremtenie, hogy gyorsan és a hátralevő néhány...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés