Előfizetői tartalom

Bajnai biztosítékokat adott a külföldi befektetőknek

Portfolio
Magyarország miként jelenleg, a jövőben is vonzó célállomása lesz a tengerentúli tőkének - nyilatkozta az Egyesült Államokban tartózkodó Bajnai Gordon miniszterelnök a Dow Jones Newswires gazdasági hírügynökségnek. Bajnai mindezt a magyarországi befektetési környezettel kapcsolatban az utóbbi időszakban felerősödött külföldi aggodalmakra reagálva mondta - írja az MTI.

Magyarország barátságos és az is lesz - szögezte le Bajnai Gordon. A magyar miniszterelnök hozzátette: a kormány támogatja a közvetlen külföldi befektetéseket, elkötelezett irántuk. Hangsúlyozta, a kormány azon van, hogy igazságos, átlátható és törvényileg tiszta döntések szülessenek. A közvetlen külföldi befektetések döntő fontosságúak a magyar gazdaság számára...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés