Előfizetői tartalom

Kiderült, hogy ki áll az Omninvest mögött?

Portfolio
A képviselők eltérően értékelik a nemzetbiztonsági bizottság tegnapi zárt ülését, melynek célja az volt, hogy megtudják ki áll a vakcinagyártó Omninvest mögött. A Népszabadság beszámolója szerint Tóth Károly, a testület szocialista alelnöke elégedett volt, hiszen megismerhették a cég többségi tulajdonosának személyét. Simicskó István, a bizottság KDNP-s elnöke viszont úgy fogalmazott, hogy nem kaptak érdemi információt.

Nem csitulnak a vakcinát előállító cég tulajdonosi szerkezete körüli viták - írja a Népszabadság. Tóth Károly szocialista bizottsági elnök szerint minden részlet tisztázódott: a tulajdonosi háttér és a cég nemzetbiztonsági védelmével kapcsolatos kérdések is. Nem kapott érdemi információt az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottsága az Omninvest hátteréről...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés