Előfizetői tartalom

Figyelem! - Megint durva hetünk lesz!

Portfolio
A magas munkanélküliség és a gazdasági kilátásokat övező nagyfokú bizonytalanság az amerikai háztartások jó részét nem tartotta vissza attól, hogy az ünnepek közelsége miatt eszeveszett vásárlásba kezdjen. Ez persze még nem ok arra, hogy a döntéshozók hátradőlhessenek a karosszékben, hiszen a munkaerőpiaci és feldolgozóipari kilátások továbbra is borúsak.

Az előttünk álló napokban a dubaji fejlemények mellett a külföldi makrogazdasági adatokra érdemes figyelnünk. A tengerentúlról a hét minden napján érkeznek friss adatok, ezzel szemben a hazai makrogazdasági naptár szinte üres.Kapcsolódó cikkünk2009.11.27 10:42 Dubajon az egész világ szeme - mit mondanak az elemzők?2009.11.26 11:12 Csődbe megy a dúsgazdag Dubaj?! (2.)Ami...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés