Előfizetői tartalom

Belebetegszünk a válságba

Portfolio
Lelkileg megbetegíti az embereket a gazdasági válság: a munkanélküliség, az eladósodottság, a lakás elárverezése, és az elszegényedés miatt aggódnak - írja a Világgazdaság egy brit felmérésre hivatkozva. Kopp Mária, a SOTE egyetemi tanára a napilapnak úgy fogalmazott, hogy Magyarországon nem jut pénz a krízisszolgálatok megerősítésére, miközben Nyugat-Európában sorra megerősítik azokat.

A London School of Economics, a királyi pszichológiai főiskola és az országos lelki egészségügyi hálózat felmérésének eredménye azt mutatja, hogy az ellátó intézmények éppen akkor kerültek nagy nyomás alá a recesszió következtében, amikor csökkentek a közkiadások - írja a VG és megjegyzi: a lelki problémáknak gazdasági ára is van. Martin Knapp professzor a jelentés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés