Előfizetői tartalom

Kökény: év végére 50 százalékos is lehet az átoltottság

Portfolio
Péntektől folyamatosan nyílnak meg azok az oltóközpontok, amelyeket az Egészségügyi Minisztérium felügyelete alatt működő országos intézetekben és az ÁNTSZ nemzetközi oltóhelyein alakítanak ki. Ez utóbbiak a megyeszékhelyeken lévő ÁNTSZ intézmények, ahol máskor a trópusra menő turisták oltásával foglalkoznak, így rendelkeznek a szükséges infrastruktúrával - mondta Kökény Mihály az InfoRádió Aréna című műsorában.

Összesen mintegy 200 helyen várják majd az orvosok és a szakdolgozók napi 12 órában azokat, akik beoltatnák magukat. Kökény Mihály hozzátette: ezeken a helyeken is ki kell fizetni az oltóanyag árát, arról azonban még nem született döntés, hogy ezen felül milyen díjat kérnek el az oltást adók. Az emberek ugyanakkor továbbra is dönthetnek úgy, hogy a háziorvosuktól kérnek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés