Előfizetői tartalom

Hol oltathatod magad 3000 forintért? - Itt a lista az oltópontokról!

Portfolio
Holnap reggel nyolc órától 29 oltópont fog megnyílni teszt üzemmódban. Az oltópontok alapvetően két intézménykörbe tartoznak: az ÁNTSZ oltási központjaiban, illetve a 11 egészségügyi minisztérium fenntartásába tartozó intézményekben is kialakítottunk oltópontokat - jelentette Székely Tamás egészségügyi miniszter csütörtök délutáni, oltópontokról szóló sajtótájékoztatóján. A tervek szerint jövő héttől már 200 oltóponton lehet hozzájutni a vakcinákhoz és ezek egy hónapon keresztül működnek majd.

Hol nyílnak a rendkívüli oltópontok? Ezeken a helyeken kizárólag a térítéses oltásra várókat kívánjuk oltani. Erre a döntésre azért került sor, hogy egyszerűsítsük az oltáshoz való hozzájutást - tájékoztatott a tárcavezető, aki hangsúlyozta: a holnap induló oltópontok teszt üzemmódban működnek, a többi (várhatóan 170) oltópont esetében jövő héten tartanak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés