Előfizetői tartalom

A képviselő leleplezte a nagy átalakítás tervét

Portfolio
Az Egyesült Államok szenátusának demokrata vezetője, Harry Reid szerdán nyilvánosságra hozta a szenátus egészségügyi reformtörvény tervezetét. A Kongresszus Költségvetési Hivatalának (CBO) friss becslése szerint 849 milliárd dollárba kerülhet a rendszer átalakítása 10 éves időtávon, és összességében 127 milliárd dollárral csökkenti a költségvetés hiányát 10 év leforgása alatt.

A CBO számításai szerint a Harry Reid nevéhez köthető tervezet 31 millióval csökkenti a biztosítással nem rendelkező amerikaiak számát. A törvénytervezet az amerikai társadalom számos tagjának jó dolgot fog hozni - jelentette ki a demokrata szenátor a hivatal friss becslését követően. A MarketWatch tudósítása megjegyzi, hogy Barack Obama még év végéig alá akarja írni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés