Előfizetői tartalom

Székely szerint hatékonyabb lehet az egészségügyi ellátórendszer

Portfolio
Székely Tamás szakminiszter szerint az egészségügyi ellátórendszer hatékonyságának javulását eredményezheti az egyes egészségügyi törvények módosításáról szóló törvényjavaslat elfogadása. Az előterjesztés többek között bevezetné az egészségügyi bírság, illetve a nemzetközi referenciaárazás intézményét és szigorítaná a gyógyszertárak létesítésének feltételeit.

Hatékonyabb lehet a betegek számára az egészségügyi ellátórendszer és egyszerűbbé, ésszerűbbé válhat az egyes egészségügyi törvények módosításáról szóló törvényjavaslat elfogadása esetén - mondta az egészségügyi miniszter szerdán a parlamentben, az előterjesztés általános vitáját megnyitó felszólalásában.Kapcsolódó cikkünk2009.11.11 09:36Bajnai a kórházakról:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés