Előfizetői tartalom

Bajnai a kórházakról: rendszerszintű átalakításra van szükség

Portfolio
Most maguk az érdekképviseletek mondják, hogy azért nem elég hatékony a rendszer, mert széttagolt. A kórházak maguk mondták, hogy ezen a rendszeren változtatni kell - fogalmazott az egészségügyi ellátórendszerrel kapcsolatban a FN.hu-nak adott interjújában Bajnai Gordon, aki szerint a következő kormány el kell végezze ezeket a feladatokat is. A kormányfő szerint erre azért van szükség, hogy a kórházakban a legjobb minőségű ellátást kapják a betegek.

Mindeközben soha nem látott mennyiségű pénz megy az orvosi ellátás hosszú távú fejlesztésére. Egy kivételével minden nagy kórház 8-11 milliárdos támogatást kap, hogy rendbe rakja gépparkját és ingatlanait - húzta alá a miniszterelnök. A pénzt olyan struktúrába szabad betenni, ami hosszú távon fenn tud maradni - tette hozzá Bajnai. Én azt gondolom, hogy a pénzzel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés