Előfizetői tartalom

Most foghatott padlót a magyar gazdaság - Ez van

Portfolio
A harmadik negyedévben is folytatódhatott a magyar gazdaság visszaesése, de valószínűleg ez volt zsugorodás utolsó negyedéve, ezután igen lassú növekedés várhat ránk - derül ki a Portfolio.hu piaci felméréséből. A GDP-növekedési adat csütörtökön jelenik meg, a szakértői előrejelzések konszenzusa szerint éves alapon 6,6 százalékos lehetett a csökkenés.

Akár véget is érhetett a recesszió Magyarországon. Legalábbis a Portfolio.hu által megkérdezett szakértők optimistább csoportja szerint elképzelhető, hogy a harmadik negyedévben a gazdaság már növekedett az előző negyedévhez képest. Az ipari termelés már pozitívan járulhatott hozzá a GDP-hez, és az export-import egyenlegünk is felfelé húzza a mutatót. "A fogyasztás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés