Előfizetői tartalom

Mi lesz a forinttal - na és a világgal? (Portfolio Klub)

Portfolio
2009. november 2-án tartjuk a következő Portfolio Klub rendezvényt, melynek témája a nemzetközi és hazai gazdasági kilátások áttekintése. Aligha kétséges, hogy rendkívüli időket élünk, a mostani válság rengeteg új tapasztalatot jelent majd a világ számára. De hogy pontosan milyen is lesz ez a világ, arról még nincs egységes álláspont. Visszasüllyed-e még a fejlett világ a válságba? Meddig tarthat az őrült költekezés és a nulla százalékos kamat? Mit vesztett és mit nyert Magyarország a válsággal? Mikor lábal ki Magyarország a recesszióból, mi lesz a forinttal és az eurócsatlakozásunkkal?

A rendezvény szponzora:Meghívott vendégeink: Heim Péter, Atticus Investments, vezérigazgató Kadocsa Péter, Aegon Alapkezelő, vezérigazgató ÚJ HELYSZÍN: Ramada Plaza Hotel 1036 Budapest, Árpád fejedelem útja 94. View Larger Map Időpont: 2009. november 2., hétfő, 17:30-19:00 A rendezvény szponzorunknak köszönhetően ingyenes, de a részvételhez REGISZTRÁCIÓ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés