Előfizetői tartalom

Székely Tamás: indirekt struktúramódosítást tervezünk (2.)

Portfolio
A gazdasági válság egy szükségszerűség vagy egy lehetőség? - tette fel a kérdést Székely Tamás egészségügyi miniszter a Világgazdaság csütörtöki "Az egészségügy és a nemzetgazdaság" című konferenciáján. Székely Tamás ezúttal is hangsúlyozta, hogy a gazdasági válság hatásait nem lehet figyelmen kívül hagyni. Ugyanakkor a válság lehetőséget ad a azon átalakítások végrehajtására, amelyek a jobb működés érdekében szükségesek - tette hozzá a tárcavezető.

A miniszter szerint a válságban nagyobb hangsúlyt kell fordíanit a költséghatékonyságra, és ki kell jelölni olyan területeket, amelyeknek működését biztosítani kell. A miniszter előadásából az is kiderült, hogy indirekt sturktúramódosításra készül a tárca, ennek érdekében módosulnak a minimumfeltételek. A válság hatására az Egészségbiztosítási Alap bevételei...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés