Előfizetői tartalom

Nincs kereslet a magyar oltóanyagra az unión belül

Portfolio
A Parlamentben lobbizott hétfőn az ÁNTSZ a H1N1-védőoltások népszerűsítése érdekében. Az országos tiszti főorvos az InfoRádiónak elismerte, hogy a vártnál kevesebb oltóanyag fogyott. Falus Ferenc szólt arról is, mivel a magyar vakcina nem felel meg az uniós szabványoknak, az Omninvest által gyártott oltóanyagot csak az unión kívül lehetne eladni, amennyiben Magyarországon nem tudják értékesíteni.

Az újinfluenza-vírus elleni oltás beadása mellett lobbizott az ÁNTSZ a Parlamentben - ismerte el az InfoRádiónak az országos tiszti főorvos. Falus Ferenc kiemelte: el kívánják juttatni a képviselőkhöz azokat az információkat, amelyek az oltás mellett szólnak és a reálisan feltárják a járvány veszélyét.Kapcsolódó cikkünk2009.10.13 12:53 "A vizitdíj visszatér Magyarországon"Helyes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés