Előfizetői tartalom

Magyarország jövőre világelső lesz (Merrill)

Portfolio
Magyarország világelső lehet a költségvetési egyensúly helyreállítása tekintetében - nyilatkozta a Bloombergnek Radoslaw Bodys, a Bank of America Merrill Lynch közgazdásza, aki szerint 2011-ben már 5%-os gazdasági növekedést produkálhat a magyar gazdaság. Az elemző szerint 2011-ben megváltozhat a jelenleg érvényes status quo a régióban, miszerint Lengyelország a legerősebb, Magyarország pedig a leggyengébb gazdaság a régióban.

A költségvetési szigor eredménye A masszív magyarországi költségvetési szigorítás is hozzájárul a gazdasági visszaeséshez - jegyezte meg a szakértő, aki szerint éppen a szigornak köszönhetően Magyarország jövőre a világ vezető gazdasága lehet a költségvetés egyensúlyának helyreállítása tekintetében. A Merrill Lynch elemzőjének ezen kijelentése (miszerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés