Előfizetői tartalom

Komoly fordulat volt - A héten jön az első igazi bizonyíték! (2.)

Portfolio
Akár kétszámjegyű magyar munkanélküliségi ráta, illetve dinamikus amerikai GDP-növekedési adat is megjelenhet csütörtökön - ez a két adatközlés lesz az előttünk álló héten makrogazdasági szempontból a legfontosabb. Kiderül emellett az is, hogy mekkora többlet halmozódott fel szeptemberben a magyar külkereskedelmi mérlegben, továbbá az is, hogy mekkora defláció alakult ki októberben az eurózónában.

Az előttünk álló héten sorra látnak napvilágot az újabbnál újabb KSH adatok. Holnap az augusztusi népmozgalom adatait, csütörtökön a szeptemberi foglalkoztatottsági-munkanélküliségi statisztikát, pénteken pedig a szeptemberi ipari termelői árindexeket és az augusztusi részletes külkereskedelmi jelentést teszi közzé a KSH. Már most kétszámjegyű a munkanélküliség?...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés