Előfizetői tartalom

Megindult az olaj - Itt az új csúcs

Portfolio
Új csúcsot állított be az olaj, a decemberi határidős jegyzések 81.5 dollárig emelkedtek a NYMEX-en (+3%), egy éve nem látott magasságba. A lendületet a kedvezőbbé váló befektetői hangulat, és ezzel párhuzamosan a dollár gyengülése adta meg, de a vártnál jobb készletadatok is felfelé segítik a fekete arany árfolyamát.

Ma új csúcsra ment az olaj, a decemberi határidős WTI egészen 81.5 dollárig kúszott fel, ami 3%-os emelkedésnek és egyúttal egy éve nem látott árfolyamszintnek felel meg. A hegymenetben elsősorban a javuló befektetői hangulat, és ezzel párhuzamosan a dollárgyengülés játszik szerepet, de a délután közzétett készletadatok is támogatólag hatnak.Kapcsolódó cikkünk2009.10.21...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés