Előfizetői tartalom

Betemetné az egészségügyi "szakadékokat" a Bizottság

Portfolio
Az életkilátásokat tekintve Európában ma korántsem mindegy, hogy ki melyik országban él, sőt, gyakran az sem, hogy mely régióban. Ezen változtatna most az Európai Bizottság, amely kedden ismertetett intézkedései segítségével csökkentené az egészségügyi ellátásokban és szolgáltatásokban fennálló különbségeket - tudósít a Bruxinfo.

Az uniós tagállamok, illetve az egyes társadalmi csoportok között óriási szakadékok tátonganak az egészségügyi ellátásban, és így abban is, hogy ki milyen életkilátásokkal rendelkezik. Különbség van ugyanakkor az egyes emberek és csoportok egészségügyi helyzetében is, melyet alapvetően az élet- és munkakörülmények, az iskolai végzettség, a foglalkozás, az egészségügyi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés