Előfizetői tartalom

Valóban mérföldkőhöz értek az amerikaiak?

Portfolio
Már maga az egészségügy reformját célul kitűző törvénytervezet múlt heti - pénzügyi bizottság által történő - elfogadását is áttörésként lehet értékelni a Financial Times kommentátora szerint. A brit üzleti napilap cikkírója ugyanakkor arra hívja fel a figyelmet, hogy a jövőben egyre nagyobb hangsúlyt kellene kapjanak a finanszírozási kérdések, vagyis, hogy az egészségügyi reformintézkedések milyen hatással járnak a költségvetésre.

A Szenátus pénzügyi bizottságának múlt heti döntését, miszerint elfogadták az egészségügy megreformálását célzó (a bizottság elnöke után Baucus-billnek nevezett) törvényjavaslatot, Barack Obama amerikai elnök kritikus mérföldkőnek nevezte. A hasadásai, és a javaslat jövőjét övező bizonytalanság ellenére valóban annak nevezhető - írja a Financial Times hasábjain...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés