Előfizetői tartalom

Óriási optimizmus az amerikai feldolgozóiparban!

Portfolio
Az értékesítési kilátások számottevő javulásában bíznak az amerikai feldolgozóipari vállalatok - derül ki a New York-i Fed októberi felméréséből. Az intézet feldolgozóipari beszerzési menedzser indexének értéke 18.9 pontról 34.6 pontra (5 éves csúcsra) emelkedett, ami jókora pozitív meglepetést okozott, tekintettel arra, hogy az elemzők többspége 17.3 pont körüli értékre számított.

A felmérés szerint az értékesítési és a munkaerőpiaci kilátások megítélése jelentősen javult, már több mint egy éve nem volt példa arra, hogy a foglalkoztatottsági alindex értéke pozitív (októberben 10.39 pont) lett volna. (Itt megjegyezzük, hogy a nulla százalék fölötti értékek azt jelzik, hogy a megkérdezett vállalatok közül többen gondolják úgy, hogy üzleti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés