FONTOS Itt az MNB kamatdöntése
 
Előfizetői tartalom

Nem lesz novemberi nyugdíjemelés

Portfolio
A legutóbbi inflációs adatok alapján az látszik, hogy "novemberi nyugdíjkorrekcióra nincs szükség" és "mérlegelni kell, hogy az a prognózis, amit eddig adtunk, hogy 4.5% lesz a 2009-es fogyasztói árindex, nem lesz-e ettől egy kicsit kisebb" - jelezte a mai államháztartási sajtótájékoztató keretében Katona Tamás. Mint ismert, az elmúlt két hónaphoz hasonlóan a ma közzétett szeptemberi inflációs adat is elmaradt az elemzői konszenzustól.

Kapcsolódó cikkünk2009.10.13 09:00Újabb meglepetést hozott az adat! Kipusztulóban az infláció?2009.10.13 09:51Meglepte az elemzőket az inflációs adat (3.) A Pénzügyminisztérium államtitkára a makrogazdasági folyamatok értékelése kapcsán úgy fogalmazott: a következő hetek adataiból tudjuk meg, hogy a harmadik, vagy csak a negyedik negyedévben éri el mélypontját a magyar...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés