Előfizetői tartalom

Mit mond Székely Tamás a kórházakkal kötött megállapodásról? (2.)

Portfolio
Tegnap délután megszületett a szakmai szövetségek és az egészségügyi minisztérium közötti megállapodás is - kezdte a kormányszóvivői tájékoztatót Budai Bernadett. A megállapodás részleteiről Székely Tamás egészségügyi miniszter beszélt a csütörtöki sajtótájékoztatón, ahol elmondta: év elején egy hónappal több finanszírozást fognak kapni az intézmények.

Kapcsolódó cikkünk2009.10.07 18:26 Megállapodtak a kórházak! - De miről is valójában? (3.)Szeptember 10-én kezdődött el ez a történet, amikor is a kórházak képviselői kértek egy egyeztetést a miniszterelnök úrtól. Ezen az egyeztetésen hangzott el az az igényük, hogy többletpénzt és kiszámítható finanszírozást kérnek. Tegnap lezárult az egyeztetési folyamat, ahol...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés