FONTOS Kísérteties a hasonlóság, éppen 10 éve láttunk ilyet: tényleg nem kell félni a 6% feletti lakáshitelkamatoktól?
 
Előfizetői tartalom

Mindenki izgul - Jönnek a munkanélküliségi adatok!

Portfolio
Az elbocsátási hullám valószínűleg még szeptember sem ért véget az USA-ban, a vállalatok értékesítési kilátásai ugyanis még ha javultak is, továbbra sem túl biztatóak. A munkaügyi tárca délután fél háromkor teszi közzé átfogó munkaerőpiaci jelentését, a konszenzus az, hogy a foglalkoztatottak száma 175 ezerrel csökkent, a munkanélküliségi ráta pedig 0.1 százalékponttal 9.8 százalékra emelkedhet.

A recesszió kezdete óta összesen 7.1 millióan veszítették állásukat az USA-ban, így a foglalkoztattok száma jelenleg mindössze 131 millióra tehető. Bár az elmúlt hónapokban az elbocsátási hullám intenzitása szinte folyamatosan csökkent, az állásvesztők száma továbbra is igen magas: szeptemberre -175 ezer körüli értéket várnak az elemzők. Amiatt, hogy újabb 10 ezrek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés