FONTOS Kísérteties a hasonlóság, éppen 10 éve láttunk ilyet: tényleg nem kell félni a 6% feletti lakáshitelkamatoktól?
 
Előfizetői tartalom

Hajlandó beszállni a MÁV-ba az EBRD

Portfolio
A válság miatt kényszerült módosítani stratégiáján az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD), vagyis 2010 utánra halasztotta a régióból történő kivonulást - indokolta a Népszabadságnak adott interjújában Hargitai Zsuzsa. Az EBRD irodavezetője a napilapnak azt is elmondta, hogy bizonyos feltételek mellett a bank tud finanszírozást biztosítani a MÁV-nak a reform elindítására.

Új helyzetet teremtett a válság. A régió felzárkózó országaiban forráshiány alakult ki, megsokszorozódtak a hozzánk beérkező hiteligények - indokolta az EBRD munkatársa azt, hogy miért halasztotta el a londoni intézmény a 2010-re tervezett kivonulását. A recesszió miatt az EBRD kivonulása az EU-tagállamokból még a 2010-es év napirendjén sem szerepel. A részvényesek 2010...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés