Előfizetői tartalom

Kökény szerint vissza kell térni a teljesítményvolumen-korláthoz

Portfolio
Korai lenne megállapodásról beszélni az Egészségügyi Minisztérium és a kórházvezetők között - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Kökény Mihály. Az Országgyűlés Egészségügyi Bizottságának szocialista elnöke hozzátette: még nem tudni, mekkora lesz a december végére ígért plusz támogatás mértéke. A politikus arról is beszélt: meg kell győzni a lakosságot, hogy az új típusú influenza elleni oltás hasznos, és igenis segít a megelőzésben.

Kapcsolódó cikkünk2009.09.30 10:12 Mekkora többletforráshoz jutnak a kórházak?Nem született megállapodás a kórházak és az Egészségügyi Minisztérium között, a plusz forrásokkal kapcsolatban további egyeztetésekre van szükség az azt igénylő szövetségeken és a kabineten belül is - mondta az Országgyűlés Egészségügyi Bizottságának elnöke az InfoRádió Aréna című...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés