Előfizetői tartalom

Nagy áldozatra is hajlandóak az amerikaiak a jobb egészségügy érdekében

Portfolio
Az amerikai állampolgárok döntő többsége hajlandó lenne magasabb adót is fizetni a jelenleginél színvonalasabb ellátást biztosító egészségügyi reform finanszírozása érdekében - derült ki a Reuters hírügynökség által szerdán közölt telefonos felmérés eredményéből. Mindeközben viszont a megkérdezettek csupán 35%-a várja azt, hogy a jelenlegi törvényhozási folyamatok áttörést hoznak az egészségügyi szolgáltatások területén. A szenátus pénzügyi bizottsága közben leszavazta az állami egészségbiztosító felállításának tervét.

A Thomson Reuters által megkérdezett 3003 amerikai felnőtt 63%-a úgy nyilatkozott, hogy hajlandó elviselni a magasabb adókat, ha cserébe az eddiginél jobb minőségű egészségügyi szolgáltatást kapnak. Közben a válaszadók többsége elégedett a jelenlegi orvosa munkájával, saját egészségbiztosításával és a zsebből fizetés költségeivel. A szeptember 8. és 17. között...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés