Előfizetői tartalom

Magyarország visszatáncolt a szakadék széléről (Economist)

Portfolio
Az elmúlt évek válságai után a magyarok megszokták a nadrágszíjhúzásokat - olvasható a The Economist eheti számában. A neves üzleti hetilap "Visszatérés a szakadék széléről" című cikke szerint a megszorító intézkedések segítettek Magyarországnak a recesszió túlélésében, ám ez még nem feltételezi, hogy az ország levonta a tanulságokat.

Részben a megszorító intézkedéseknek köszönhetően javultak Magyarország gazdasági kilátásai - írja a The Economist legfrissebb száma és megjegyzi: a román és a balti gazdaságok után a magyar szenvedheti el a legsúlyosabb (7%-ra becsült) visszaesést 2009-ben. A kormány, a jegybank és az IMF közös prognózisa szerint idén 6.7%-os, majd jövőre 0.9%-os recesszió várható...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés