Előfizetői tartalom

Székely Tamás: nem dőlnek be a kórházak

Portfolio
Korlátlan mennyiségű pénz kellene ahhoz, hogy mindenki megelégedésére szolgáló finanszírozási rendszert alakítsanak ki - fejtette ki Székely Tamás a Népszabadságnak adott interjújában. Az egészségügyi miniszter szerint azonban erre nincs lehetőség. A tárcavezető beszélt arról is, hogy szükség van a kórházi szerkezet átalakításra, az OEP hamarosan előáll egy javaslattal.

Nem dőlnek be intézmények Az egészségügyi tárca vezetője szerint mindenki megelégedésére szolgáló finanszírozási rendszert nem lehet kialakítani, ahhoz korlátlan mennyiségű pénz kellene. Székely Tamás a napilapnak adott interjújában egyúttal hangsúlyozta, hogy nem dőlnek be az intézmények. A tárcavezető ezt annak kapcsán hangoztatta, hogy mától megkezdődött...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés