Előfizetői tartalom

Moody's: még nem beszélhetünk magyar, lett és izlandi kilábalásról

Portfolio
Nem lehet biztosan állítani, hogy elérte már a gödör alját a magyar, a lett, vagy az izlandi gazdaság, így kilábalásról sem lehet még beszélni, csak "törékeny stabilizálódásról" - hangsúlyozta ma kiadott közleményében a Moody’s Investors Service. A negatív hangvételű anyagban a hitelminősítő négy főbb ok miatt óvatos a három ország gazdasági kilátásai kapcsán.

Túl korai még kilábalásról beszélni a három említett ország vonatkozásában - hangsúlyozta a közleményben a Moody’s. Magyar szempontból kedvezőtlen, hogy a hitelminősítő a mai anyagban egy kalap alá veszi Lettországgal és Izlanddal. Ezt azzal indokolja a Moody’s, hogy ezt a három feltörekvő piacot sújtotta a legnagyobb mértékben a gazdasági és pénzügyi válság, ezek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés