Előfizetői tartalom

Székely Tamás: nincs az a pénz, ami elég lenne

Portfolio
Tudomásul kell venni, hogy mindenhol a világon válság van. A rendelkezésre álló forrásokhoz kell igazítani a kiadásokat - nyilatkozta a Figyelőnek adott interjújában Székely Tamás. Az egészségügyi miniszter szerint a 2010-es költségvetésben a gyógyító-megelőző kasszába tervezett 730 milliárd forintos összeg már nem nagyon fog változni.

Bajnai Gordon miniszterelnök múlt héten, a költségvetés kormány által történő elfogadása után jelentette be, hogy "jövőre több pénz jut az egészségügyre". Akkori tájékoztatása szerint az idei ténylegesen várható 714.5 milliárd forint után jövőre 730 milliárd forint jut gyógyító-megelőző kiadásokra. Kapcsolódó cikkünk2009.09.09 13:41 A kormány elfogadta a 2010-es...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés