Előfizetői tartalom

Lassú kilábalást vár Greenspan

Portfolio
A gyors termelékenység- és a várható készletállomány-növekedésnek köszönhetően decemberre véget is érhet a recesszió az USA-ban - véli Alan Greenspan. A korábbi jegybankelnök szerint a kilábalás mindenütt lassú lesz, így az Egyesült Államokban is. Greenspan a Rodman & Renshaw’s New York-i évente megrendezésre kerülő befektetési konferenciáján tartott előadást.

Végéhez közelít a recesszió, de a kockázatok még mindig nagyok Alan Greenspan korábbi Fed elnök ismét hangsúlyozta, hogy miközben az újonnan napvilágot látott kedvező híreknek örülünk (a feldolgozóipari és az ingatlanpiaci folyamatok a stabilizálódás jelit mutatják, a pénzpiaci feszültségek folyamatosan enyhülnek, a gazdaságélénkítő intézkedések pedig - egyelőre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés