Előfizetői tartalom

Be tudja-e indítani Obama ismét a reform szekerét?

Portfolio
A hivatalba lépése óta eltelt időszak egyik legnagyobb kihívása elé néz Barack Obama szerda este: a Kongresszus két házának összevont ülésén próbálja meg ismét beindítani a reformszekeret. Az amerikai egészségügyi rendszer átalakítását a legfontosabb prioritásként kezelő amerikai elnök egyszerre akarja eloszlatni az amerikai társadalom egyre erősebb kétségeit, legyűrni a republikánusok ellenállását és megerősíteni saját pártjának kételkedő képviselőit. Mindeközben az ágazat szereplői Obama reformelképzeléseinek részleteire kíváncsiak.

Kapcsolódó cikkünk2009.09.02 14:16 Nem titkolózik tovább Obama - hamarosan előáll a részletekkelA komoly jelentőséggel bíró szerda esti beszédét előkészítve Barack Obama a hétfői ünnepnapon is megszólalt az egészségügyi reform mellett. Itt az ideje azt csinálni, ami helyes az amerikai családoknak és félre kellene tenni a párthűséget, és egységes nemzetként cselekedni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés