Előfizetői tartalom

Hamarosan kiderül, hogyan jött össze a példátlan magyar zuhanás!

Portfolio
Ha a héten megjelenő makrogazdasági adatokra tekintünk, kijelenthetjük: az előttünk álló napokban sem fogunk unatkozni. Friss képet kaphatunk a magyar gazdaság aktuális folyamatairól, mivel napvilágot lát a fogyasztói árindex augusztusi értéke, az ipari termelés júliusi előzetes adata és a KSH második negyedéves gazdasági növekedésről szóló részletes jelentése, amiből megtudhatjuk, hogyan állt össze a rekordmértékű gazdasági zuhanás. Érdemes figyelni a tengerentúli makrogazdasági hírekre is, mivel az amerikai részvénypiacok hétfői zárva tartása után felpöröghetnek az események.

Sűrű hét elé nézünk a magyar makrogazdasági hírekre tekintve: ma megismerhetjük a nemzetközi tartalékok legújabb értékét, valamint az államháztartás első nyolc havi helyzetéről is gyorstájékoztatást kapunk. Sajtójelentés szerint ma hozza nyilvánosságra a Nemzetközi Valutaalap és az Európai Bizottság a magyar költségvetési folyamatokról, illetve a harmadik hitelrészlet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés