Előfizetői tartalom

Nem titkolózik tovább Obama - hamarosan előáll a részletekkel

Portfolio
Barack Obama hamarosan előállhat részletes, előíró jellegű javaslatokkal, amelyek az amerikai egészségügyi rendszer átalakítását szolgálják - ez derült ki az Egyesült Államok elnökének vezető tanácsadójának tegnapi szavaiból. David Axelrod azt is kifejtette, hogy Obama új szintre kívánja emelni az egészségügy vitáját és erre minden lehetőséget megragad majd.

Felismertük, hogy a vita utolsó szakaszához érkeztünk, ezért olyan dolgokat határozunk meg, amelyek feltétlenül szükségesek a reform végrehajtása érdekében - fejtette ki a Fehér Ház álláspontját David Axelrod, aki fontosnak tartotta megjegyezni, hogy új szezon kezdődik a törvényhozásban. Nem véletlen, hogy a kabinet elérkezettnek látja az időt a részletek tisztázására...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés