Előfizetői tartalom

Ismét átalakíthatják a kórházfinanszírozás rendszerét (2.)

Portfolio
Kökény Mihály, az Országgyűlés egészségügyi bizottságának elnöke az InfoRádiónak tegnap este elmondta: mérlegelik, hogy szükség van-e a kórház-finanszírozási rendszer átalakítására. Az egészségügy kiemelt terület lesz jövőre, így az ágazat reálértéken ugyanannyi pénzből gazdálkodhat, mint idén - tette hozzá a szocialista politikus, aki szerint vizsgálni kell, hogy fel lehet-e oldani a gyógyító kassza 13.5 milliárd forintos zárolásának egy részét.

Nem vonnak el forrásokat jövőre az egészségügytől, így az ágazatra reálértéken ugyanannyi pénz jut, mint ebben az évben - mondta az InfoRádiónak az Országgyűlés egészségügyi bizottságának elnöke. Kapcsolódó cikkünk2009.09.01 14:37 Jövőre megőrzi reálértékét az egészségügyi büdzséA kórházigazgatók többsége panaszkodik arra a finanszírozási rendszerre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés