Előfizetői tartalom

Amerikában kemény fellépést sürgetnek az elhízás ellen

Portfolio
Kemény intézkedések alkalmazását sürgeti az Egyesült Államokban egyre veszélyesebb mértéket öltő gyerekkori elhízás ellen egy független egészségügyi intézet. Többek között az egészségtelen, gyorséttermi ételeket, valamint üdítőitalokat újabb adóval sújtaná, adókedvezmény nyújtana az elhagyatott környékén boltot nyitó élelmiszerüzleteknek - tudósít a Reuters.

A gyerekkori elhízás komoly veszélyt jelent az USA társadalmának egészségére, és ezt a szövetségi kormányzat a helyi közösségek nélkül nem tudja kezelni - állítják az Institute of Medicine and National Research Council szakemberei friss jelentésükben.Kapcsolódó cikkünk2009.07.08 20:04 Minden eddiginél több az elhízott amerikai2009.07.28 11:47 Súlyos terheket cipel az amerikai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés