Előfizetői tartalom

Példát mutatnának a britek - Növelik a Valutaalapnak nyújtott támogatást

Portfolio
Nagy-Britannia 11 milliárd dollárral növeli a Nemzetközi Valutaalap költségvetéséhez eddig nyújtott 15 milliárd dollár értékű támogatását annak érdekében, hogy a globális gazdaság ne süllyedjen vissza a recesszióba - jelezte vasárnap, a The Guardian brit napilapban megjelent írásában Alistair Darling brit pénzügyminiszter. A G20-ak pénzügyminisztereinek pénteki londoni találkozója alkalmából született írásában Darling kiemeli, hogy a brit kormány radikális intézkedéseket hozott a recesszió leküzdése érdekében.

Egy évvel ezelőtt a globális pénzügyi rendszer közel állt a teljes összeomláshoz, ami a világ összes családja számára drámai következményekkel járt - kezdi írását a brit pénzügyminiszter, aki három kiemelt célt hangsúlyoz: az emberek munkára ösztönzését, a hitelek áramlásának beindítását és a közpénzügyek fenntartható pályára történő terelését. A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés