Előfizetői tartalom

Egyhangúlag fogadták el a szocialisták a megszorításokat

Portfolio
A miniszterelnök szerint jövőre az ideinél több pénz jut az egészségügyre, a közbiztonságra és az Út a munkához programra; az MTI információi szerint Bajnai Gordon többek között erről beszélt az MSZP hétfői frakcióülésén. Közben Mesterházy Attila frakcióvezető bejelentette: az MSZP-frakció egyhangúlag támogatta a kormány költségvetési tervezetét.

Kapcsolódó cikkünk2009.08.31 08:08 Bajnai már látja a megszorítások gyümölcseitAz MTI úgy tudja: a kormányfő szavai szerint a 2010-es büdzsét a takarékosság, a stabilitás megőrzése, valamint a közbiztonság és a munka becsületének helyreállítása jellemzi majd. A miniszterelnök beszélt a két leginkább vitás területről, a közösségi közlekedésről és az önkormányzatok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés