Előfizetői tartalom

Az amerikaiak már nem rettegnek annyira az egészségügyi költségek miatt

Portfolio
Egyre kevesebb amerikai aggódik az esetleges jövőbeli egészségügyi kiadások finanszírozása miatt és kevesebben jelezték, hogy beavatkozásokat halasztanának el a magas költségek miatt - derül ki egy friss felmérés ma közzétett eredményeiből. A 3000 háztartás megkérdezésével készített felmérés elemzői hangsúlyozzák, hogy jelentős különbségek tapasztalhatóak az "egészségügyi fogyasztók" között abban a tekintetben, hogy ki engedheti meg magának a magánbiztosítást.

Március és július között 12 százalékkal növekedett azoknak az aránya, akik magabiztosak abban, hogy a jövőben képesek lesznek finanszírozni egészségügyi kiadásaikat - tudósít a Reuters. Nem meglepő módon a kutatás eredményei azt mutatják, hogy a tehetősebb és biztosítással rendelkező emberek sokkal magabiztosabbak az egészségügyi kiadások jövőbeli finanszírozásával...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés