Előfizetői tartalom

A H1N1 nem lesz veszélyesebb egy átlagos influenza járványnál?

Portfolio
Az új influenza terjedése a következő hónapokban fel fog gyorsulni, a vírus mind több emberéletet fog veszélyeztetni, és a kormányoknak fokozniuk kell az erőfeszítéseket, hogy megfelelő választ adjanak a megbetegedések számában beálló "robbanásra" - közölte az Egészségügyi Világszervezet (WHO) pénteken. Közben a The Washington Post beszámolója szerint példa nélküli oltási kampányba kezd az ősszel az amerikai kormány.

Shin Young-soo, a WHO dél-csendes-óceáni térségi igazgatója az egészségügyi illetékesek és szakértők pekingi szimpóziumán elmondta: amint az északi féltekén beköszönt a tél, sok országban 3-4 naponként meg fog duplázódni az újinfluenzás fertőzések száma, amíg a járvány el nem éri tetőpontját. "Egy bizonyos ponton az esetek robbanásszerű növekedésének leszünk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés