Előfizetői tartalom

Összeomlik a vérellátás? - Kevesebb pénz jut az országos intézményeknek

Portfolio
Nem jut pénz az egészségügyi tárca költségvetési fejezetéhez tartozó intézményrendszerben szükséges felújításokra - írja a Népszabadság a birtokába került költségvetési tervezet alapján. A dokumentumból kiderül, hogy jövőre kevesebb pénz juthat a tisztiorvosi hivatal, a vérellátó, a mentőszolgálat működtetésre. Közben a kiszivárgott 2010-es számokkal kapcsolatban már megkezdődött a politikai huzavona.

A pénzügyminisztérium tervei szerint az idei 41,5 milliárd helyett jövőre várhatóan 37,6 milliárd jut az egészségügyi ágazathoz tartozó költségvetési fejezetéhez tartozó intézmények működtetésére - írja a napilap cikke, ami megjegyzi: 2010-ben sem fogják befejezni az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet rekonstrukcióját. A Népszabadság értesülései szerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés