Előfizetői tartalom

Több helyszínen végezték az illegális őssejtkezelést

Portfolio
Több helyszínen is végezték a gyanúsítottak az illegális őssejtkezelést; az ezt alkalmazó cégnek csak az őssejt tárolására volt engedélye, az értékesítésre és a beültetésre azonban nem - mondta a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) szervezett bűnözés elleni főosztályának vezetője szerdán az MTI-nek. Seffer Tibor, a kaposvári Seffer magánklinika ügyvezető igazgatója a távirati irodának megerősítette, hogy testvére, Seffer István az egyik, akit az őssejtügyben őrizetbe vettek.

Az NNI korábban közölte, hogy emberi test tiltott felhasználása miatt folytat eljárást; a gyanú szerint egy őssejtkutató labor és egy magánklinika szervezésében végeztek őssejtkezeléseket a magánklinika épületében 2007-től, anyagi ellenszolgáltatás fejében. A kezelésekhez szükséges adagokat egy ukrán állampolgárságú nő készítette el, az érintettek egy-egy kezelésért...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés