Előfizetői tartalom

Roham és zsúfoltság az Európai Egészségbiztosítási Kártyáért

Portfolio
Az utazási szezonban jelentős zsúfoltság és hosszú várakozási idő várja azokat az Országos Egészségbiztosítási Pénztár irodáinál, akik ki szeretnék váltani az Európai Egészségbiztosítási Kártyát, melynek segítségével külföldön is igénybe lehet venni társadalombiztosítás terhére bizonyos szolgáltatásokat - írja a Napi Gazdaság hétfői száma.

Molnár Barbara, az OEP szóvivője a napilap érdeklődésre kifejtette, hogy a kártyát jelenleg személyesen vagy postai úton lehet igényelni. Az OEP illetékese is elismerte azt, hogy a fővárosi ügyfélszolgálaton a nyári időszakban nagyobb az ügyfélforgalom. Ezért Molnár Barbara azt tanácsolja az ügyfeleknek, hogy érdemes már tavasszal kiváltani a kártyát vagy ilyen időszakban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés