Előfizetői tartalom

Megfejtették a hosszabb élet titkát?

Portfolio
A jó egészséghez, hosszú élethez nem elég néhány különleges élelmiszer, vitamin lelkes fogyasztása, hanem szükséges hozzá az a fajta, teljes étrend, életvitel, ami elsősorban a görög szigetvilágban még ma is létezik. Annak a nagy európai tudományos programnak az eredményeit, amiből ez a tanulság vonható le, a British Medical Journal angol orvosi hetilap közölte.

Valamennyien szeretnénk egészségesen, sokáig élni. A médiában gyakorta föllebbennek szenzációs hírek különleges gyógyitalokról, vitaminokról és táplálékkiegészítőkről, amelyek az ígéret szerint megelőznek mindenféle betegséget és növelik az életkilátásokat. Ha az ilyen újdonságoknak hátterében tudományos bizonyítékokat keresünk, adatokat, melyek igazolják...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés