Előfizetői tartalom

A Váci úton kitört az újinfluenza-járvány

Portfolio
A magyarországi új influenzások fele már itthon fertőződött meg, 12-ből 10-en pedig ugyanott, az ExxonMobil Váci úti irodájában - írja az Index. Egy dolgozó szerint a világcég nem engedi otthonról dolgozni a munkatársakat, a fertőzést olcsó tisztítószerekkel próbálják megfékezni. Az ÁNTSZ kapcsolatban van a céggel, de legfeljebb tanácsolhatja a munkatársaknak, hogy maradjanak otthon.

24-re emelkedett az új influenzában megbetegedettek száma Magyarországon, miután az ÁNTSZ Országos Epidemiológiai Központ légúti vírus laboratóriumában újabb két mintában talált A(H1N1)v vírusvariánst, azaz újinfluenza-vírust. A két új eset közül az egyik egy külföldről hazatérő személyt érint, a másik Magyarországon fertőződött meg. A 24 magyarországi esetből...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés