Előfizetői tartalom

Végre megjött az amerikaiak esze!

Portfolio
A válság miatt az amerikai háztartások többsége amellett, hogy hónapok óta kevesebbet költ, mindent megtesz azért, hogy csökkentse tartozásait és növelje megtakarításait - derül ki a McKinsey felméréséből. Következésképpen a fogyasztás, a megtakarítás és az eladósodottság két évtized után lassan visszatér a normális szintekre, ami miatt a vállalatoknak az eddigiektől merőben eltérő feltételekkel kell számolnia.

A többség nem kényszerből költ kevesebbet A McKinsey márciusi felmérése szerint a válság miatt az amerikai háztartások 90 százaléka kevesebbet költ, mint korábban - 33 százalék jóval kevesebbet, mint korábban. A felmérés készítői arról is megkérdezték a háztartásokat, hogy miért döntöttek így. Mindössze a válaszadók 45 százaléka mondta azt, hogy a kiadáscsökkentés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés